Fűtésszerelés

A fűtésszerelés területén nyújtott szolgáltatásaink

Mielőtt a fűtésszerelés részletkérdéseire rátérnénk, egy rövid felsorolásban összefoglaltuk, hogy mit nyújtunk ezen a területen:

 • padlófűtéses rendszerek megtervezése, kialakítása, javítása, teljeskörű kivitelezése,
 • fűtési rendszerek felújítása, megtervezése, kiépítése, javítása, bekötése, fűtési rendszerek korszerűsítése,
 • teljeskörű kivitelezés,
 • fűtésszerelés gyorsszolgálat,
 • radiátorok cseréje, szelepcsere, radiátorjavítás, lapradiátorok cseréje, radiátorok áthelyezése,
 • falfűtéses rendszerek felújítása, megtervezése, kiépítése, cseréje, javítása, bekötése,
 • központi fűtés kialakítása, megtervezése, központi fűtéses rendszerek karbantartása, központi fűtéses rendszerek beüzemelése,
 • valamint hőközpontok megvalósítása, és beüzemelése

Figyelembe véve, hogy még nagyon sok háztartásban konvektorokkal történik a fűtés, így természetesen azokkal kapcsolatban is állunk rendelkezésükre. Nem véletlen tehát, hogy a fűtésszerelés ezen területén is jelen vagyunk az alábbi szolgáltatásokkal:

 • a gázkonvektor beüzemelése, a gázkonvektor tisztítása, gázkonvektor indítása,
 • kéményes konvektor beüzemelése, kéményes konvektor tisztítása, kéményes konvektor indítása,
 • vállaljuk a nyílt égésterű konvektorok beüzemelését, nyílt égésterű konvektorok tisztítását és a nyílt égésterű konvektor indítását,
 • valamint a parapetes rendszerű konvektorok tisztítását is.
fűtésszerelés - kislány a radiátor előtt

Legyen a fűtésszerelés gyors és hatékony

Hazánk időjárási körülményei megkövetelik, hogy nyáron hűtsük, télen fűtsük az otthonunkat. Így tehát a fűtésszerelés minden egyes ingatlanban elengedhetetlen.
Akinek már volt ezen a területen tapasztalata, az tudja, hogy ez a munka minden esetben időt és energiát igényel. Mi azonban arra is tudunk megoldást, hogy hogyan lehet ezt gyorsabbá és hatékonyabbá tenni ( akár egy kondenzációs kazán csere ideális időpontra való beütemezésével ). A helyszíni felméréstől a végleges átadásig mindent megoldunk Ön helyett.
A következőkben bemutatjuk röviden a fűtés szerelésének menetét. Természetesen nem annak minden elemét teljes részletességgel, csak a főbb lépéseket.

 • Az első lépés a helyszíni felmérés, ahol megbeszéljük, egyeztetjük az elképzeléseket és a lehetőségeket.
  A helyszíni felmérés alkalmával megvizsgáljuk az ingatlan nyújtotta lehetőségeket, melyek a tervezéshez és a részletes árajánlathoz lesznek szükségesek. Ezt követően tájékoztatást adunk a lehetőségekről. Ez azért fontos, mert a tervezés kifejezetten az ügyfél igényei szerint fog elkészülni.
  A helyszíni felmérés során kiszámoljuk, hogy mi lenne a legoptimálisabb teljesítményű berendezés, megbeszéljük azok elhelyezési módját, ami az adott ingatlanhoz a legideálisabb megoldás.
 • Ezt követően adunk árajánlatot, ami minden esetben tételes és pontos, nálunk nincsenek rejtett költségek. Tehát valamennyi ügyfelünk pontosan tudni fogja, hogy a fűtés teljes szerelése mennyibe fog kerülni. Mint ahogyan nekünk is, a tervezés mindenki számára nagyon fontos.
  Amennyiben az árajánlat elfogadásra került, megrendeljük a szükséges berendezéseket, alkatrészeket. Ezeket házhoz szállítjuk, és következhet a tényleges szerelés.
  Természetesen a kivitelezés időintervalluma minden esetben más. Ez függ az igényektől, a környezeti lehetőségektől, de a határidőkről pontos tájékoztatást adunk.
  A munkafolyamatot a teszt üzemmóddal, illetve a felszerelt készülék üzemeltetésének bemutatásával zárjuk.
fűtésszerelés - különleges radiátor

Összegezve

Ahogy azt az első fejezetben is említettük, fűtésszerelő gyorsszolgálatunkkal szakszerűen elvégzett munkálatokkal állunk magánszemélyek, cégek, társasházak rendelkezésére! Ha fűtésszereléssel kapcsolatban szaktanácsadásra van szüksége, abban az esetben is vegye fel velünk a kapcsolatot!
A munkálatokat rövid határidővel vállaljuk, elvégezzük a hitelesítést, valamint számos áruházzal partneri kapcsolatban állunk, így a munkavégzéshez szükséges anyagokat a legjobb áron tudjuk beszerezni.